Την Παρασκευή στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο...Παλεύουν ώστε να μην έχουν εκπλήξεις!

Μπορεί η κυβέρνηση να πήρε ψήφο εμπιστοσύνης τα ξημερώματα της Τετάρτης χωρίς καμία έκπληξη με 155 ναι και 143 όχι όμως τα δύσκολα δεν φαίνε...

Μπορεί η κυβέρνηση να πήρε ψήφο εμπιστοσύνης τα ξημερώματα της Τετάρτης χωρίς καμία έκπληξη με 155 ναι και 143 όχι όμως τα δύσκολα δεν φαίνεται να έχουν τελειώσει.


Το Μεσοπρόθεσμο είναι προ της ψήφισής του και αυτό θα αποδειχθεί το πιο κρίσιμο τέστ για την επιβίωση της κυβέρνησης Παπανδρέου. 'Ηδη από το πρωί ο βουλευτής Κοζάνης Αλέξανδρος Αθανασιάδης, υπενθυμίζει με δηλώσεις του οτι τίποτα δεν έχει αλλάξει και οτι σκοπεύει να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Που σημαίνει οτι πηγαίνουμε στους 154 και... βλέπουμε!

Σήμερα στις 16.00 συνεδριάζει το υπουργικό  συμβούλιο όπου θα συζητηθεί ο εφαρμοστικός νόμος ο οποίος εξειδικεύει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Την εισήγηση θα κάνει ο κ. Ευ. Βενιζέλος, και η αποστολή του είναι να  κάμψει τις αντιρρήσεις μελών του υπουργικού συμβουλίου αλλά και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που διαφωνούν με την επείγουσα διαδικασία ψήφισής του.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει για πρώτη φορά η κυβερνητική επιτροπή, ενώ ττο πρωί της Πέμπτης θα συγκληθεί και ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας του ΠαΣοΚ για θέματα Οικονομίας.

Στο υπουργείο Οικονομικών από το πρωί επικρατεί αναβρασμός με τους τεχνικούς συβούλους της τρόϊκας να περνούν από κόσκινο τα μέτρα και ιδιαίτερα το φορολογικό. Αξίζει να σημειωθεί οτι αφού κάνει την παρουσίαση του Μεσοπρόθεσμου στο υπουργικό, ο κ. Βενιζέλος θα δει τον επικεφαλής της τρόϊκας Πωλ Τόμσεν.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item