Οργισμένη απάντηση του ΣΥΝ για τα περι τραμπούκων στον Θ.Πάγκαλο

"Το ακατάσχετο υβρεολόγιο, εν είδει προγραμματικών δηλώσεων του κ. Πάγκαλου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, δικαιολογεί και την παρουσία ...

"Το ακατάσχετο υβρεολόγιο, εν είδει προγραμματικών δηλώσεων του κ. Πάγκαλου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, δικαιολογεί και την παρουσία του στη νέα κυβέρνηση", τονίζει στην ανακοίνωση και συνεχίζει: "Δεν πρόκειται περί εμμονής ή γραφικότητας του ιδίου, αλλά περί επικίνδυνης αντιδημοκρατικής τακτικής."


Κατηγορεί επίσης τον κ. Πάγκαλο οτι χρησιμοποιεί την βουλευτική του ασυλία για να βρίζει και να συκοφαντεί.
"Ίσως πιστεύει", λέει η ανακοίνωση, "πως με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κρύψει τη βία που ασκεί η κυβέρνηση ενάντια στους εργαζόμενους και την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας, ενάντια στην αξιοπρέπεια και την ιστορία του λαού μας. 
Άδικος ο κόπος του. Η αξιοπιστία της κυβέρνησης έχει χαθεί ανεπιστρεπτί και το καράβι της κυβέρνησης μπάζει νερά από παντού. Θα τους πνίξουν η οργή και ο πόνος των ανέργων και της κοινωνίας που γεννά η ανάλγητη πολιτική τους." 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item