Σαμαράς σε Παπανδρέου: Ούτε εσείς δεν εμπιστεύεστε την Κυβέρνηση που διορίσατε

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό άσκησε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης... Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δώ...

Σαμαράς σε Παπανδρέου: «Ούτε εσείς δεν εμπιστεύεστε την Κυβέρνηση»Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό άσκησε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης...
Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει ψηφο εμπιστοσύνης, καθώς όύτε ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου δεν εμπιστεύεται την ίδια του την κυβέρνηση.

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι το γεγονός πως αποδέχθηκε να παραιτηθεί την προηγούμενη Πέμπτη φανερώνει πως πια η κατάσταση έχει οδηγηθεί στο απόλυτο αδιέξοδο. Τόνισε δε πως ο ανασχηματισμός δεν προκειται να τα άλλάξει όλα ως δια μαγείας.

«Ξέρετε ότι δε θα βγει πουθενά. Γιατί να σας δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης όταν ούτε εσείς δεν εμπιστεύεστε την κυβέρνηση σας;» , είπε ο κ. Σαμαράς.

Ζήτησε μάλιστα από τον κ. Παπανδρέου να δώσει ένα μονο αριθμητικό στόχο που να εκπληρώθηκε στο πρόγραμμα της κυβέρνηση, αφού μέχρι και το έλλειμμα εμφάνισε αύξηση στο +13%.

«Επιμένετε σε μια πολιτική που όχι μόνο δε λύνει τα προβλήματα, αλλά τα κάνει χειρότερα και δημιουργούνται παραπάνω», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item