Με ελικόπτερο πήγαν οι Ισπανοί πολιτικοί στο κοινοβούλιο...Ισπανοί Αγανακτισμένοι είχαν αποκλείσει την είσοδο

Άντε και στα δικά μας να ευχηθούμε...αλλά καθώς φεύγουν με το ελικόπτερο, όχι καθώς έρχονται!

Με ελικόπτερο οι πολιτικοί στο καταλανικό Κοινοβούλιο

Άντε και στα δικά μας να ευχηθούμε...αλλά καθώς φεύγουν με το ελικόπτερο, όχι καθώς έρχονται!

Ο Πρόεδρος της Καταλονίας, Artur Mas, καταδίκασε τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το κτίριο του Κοινοβολίου, που… ανάγκασαν 24 βουλευτές να εισέλθουν στο καταλανικό Κοινοβούλιο με ελικόπτερο!
Προειδοποίησε ότι σήμερα το απόγευμα, αν το συγκεντρωμένο πλήθος συνεχίζει τον αποκλεισμό η αστυνομία Καταλονίας θα κάνει «νόμιμη χρήση βίας για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα των βουλευτών».

Περίπου 2.000 Αγανακτισμένοι έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς γύρω από το πάρκο της Σιουνταντέλα στη Βαρκελώνη, για να εμποδίσουν την είσοδο στο καταλανικό Κοινοβούλιο των τοπικών βουλευτών.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη σχημάτισε διάδρομο ασφαλείας για να επιτρέψει την είσοδο των βουλευτών στο Κοινοβούλιο, όπου πρόκειται να συζητηθεί σήμερα και αύριο ο τοπικός προϋπολογισμός, ο οποίος προβλέπει σημαντικές περικοπές στις δαπάνες στους τομείς της υγείας και της παιδείας. 


ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item