Ουφ, ανάσανα!Ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο...Γλιτώσαμε τα τανκς!

Επιτέλους, η πατρίδα σώθηκε. Ψηφίστηκε χωρίς  καμία απώλεια  το μεσοπρόθεσμο (αντί Κουρουπλή, είπε το ΝΑΙ η Έλσα), το οποίο μας λέγατε ότι α...

Επιτέλους, η πατρίδα σώθηκε. Ψηφίστηκε χωρίς καμία απώλεια το μεσοπρόθεσμο (αντί Κουρουπλή, είπε το ΝΑΙ η Έλσα), το οποίο μας λέγατε ότι αν δεν ψηφιστεί θα ...τα τινάξουμε.
Άρα λοιπόν, ελπίζουμε. Και είμαστε βέβαιοι, ότι ...
δεν θα σκάσετε μύτη σε 5-6 μήνες, να μας ξαναβάζετε νέα διλήμματα, όπως "μνημόνιο 3 ή δεν θα έχουμε να πληρώσουμε επιδόματα ανεργίας" ή "μνημόνιο 4 αλλιώς δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν τα νοσοκομεία" κ.λ.π.
Αρκετά με τα διλήμματα, που διέλυσαν το λαό.
Αρκετά με τα φορομπηχτικά μέτρα, από δω και πέρα θα ακούμε μόνομειώσεις φόρων και αυξήσεις εισοδημάτων. Έτσι;

Γιατί μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και η κακή του ώρα Γιώργο.

Και μη βγείς σε μερικούς μήνες να μας πείς "λυπάμαι χάσαμε, παραιτούμαι", γιατί θα δείς το κεφάλι σου παλουκωμένο σε μια κολώνα έξω από τη Βουλή.
Ό,τι ζήτησες σου το έδωσε ο λαός και οι βουλευτές σου. Μη διανοηθείς να πείς "αποτύχαμε" μετά από λίγους μήνες. Μην ξανακούσουμε για αδιέξοδα, πτώχευση, στάση πληρωμών κλπ.
Οι Έλληνες απεδείχθησαν ο πιό υπομονετικός λαός της γης. Τους έχεις ξεσκίσει και δεν έβγαλαν άχνα. Ενέκριναν όλες τις αλλαγές σου, ήρθε η ώρα να δούμε τα θετικά αποτελέσματα των θυσιών.

Μη διανοηθείς να πείς ποτέ "ξέρετε, πρέπει να φάτε ένα παλουκάκι ακόμη..."

Υπομονή τέλος.
Αν δείς ότι δεν πάνε καλά -και πάλι- τα πράγματα υπάρχει μόνο μία λύση.
Πηγαίνεις στην κουζίνα, παίρνεις το μεγαλύτερο μαχαίρι, το μπήγεις με αποφασιστικότητα στο ύψος της γυμνασμένης κοιλιάς σου και το σύρεις με μία, όσο αντέχεις. 
Δεν είναι τόσο τρομερό. Δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Το έκαναν χιλιάδες στην Ιαπωνία.Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item