Φεύγει από το Μαξίμου ο Παπανδρέου...Φοβάται κανέναν;;;

Θεωρεί αντιλειτουργικό το νεοκλασικό κτίριο... Υπό μετακόμιση βρίσκεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος ύστερα από 20 μηνες διακυβέρνησης φαίνεται...

Φεύγει από το Μαξίμου ο ΠαπανδρέουΘεωρεί αντιλειτουργικό το νεοκλασικό κτίριο...
Υπό μετακόμιση βρίσκεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος ύστερα από 20 μηνες διακυβέρνησης φαίνεται πως εγκαταλείπει το Μέγαρο Μαξίμου… χάριν του υπουργείου Εσωτερικών. Δεν πρόκειται φυσικά για ανατρεπτική κυβερνητική πρωτοβουλία του Γ.,Παπανδρέου, αλλά για την υλοποίηση του επανασχεδιασμού της κεντρικής φιλοσοφίας πολιτικού μας συστήματος που φέρει την προσωπική του σφραγίδα.

Ακριβώς εκατό χρόνια μετά τη θεμελίωσή του επιβλητικού νεοκλασικού κτιρίου της Ηρώδου Αττικού, ο πρωθυπουργός παραδίδει τα κλειδιά του στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου, στήνοντας το στρατηγείο του στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το Μαξίμου, «δεν πήγαινε» στον πρωθυπουργό. Δεν ήταν μόνο η βαριά του διακόσμηση και το γεγονός ότι δεν πληρούσε τις απαραίτητες οικολογικές προδιαγραφές, αλλά και το ότι ήταν ιδιαίτερα ενεργοβόρο.
Η διαδικασία μετεγκατάστασης του πρωθυπουργού και των συνεργατών του στο υπουργείο Εσωτερικών θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα και για το λόγο αυτό έχουν ήδη γίνει εργασίες ανακαίνισης στο ρετιρέ του κτιρίου.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item