Για ακόμη μια φορά το κίνημα νοθεύεται από τους κουκουλοφόρους!

Για ακόμα μια φορά οι προβοκάτορες παίζουν το παιχνίδι τους. Λίγο μετά τις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και ενώ είχε προηγηθεί και ...


Εκτεταμένα επεισόδια στο Σύνταγμα
Για ακόμα μια φορά οι προβοκάτορες παίζουν το παιχνίδι τους. Λίγο μετά τις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και ενώ είχε προηγηθεί και μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κυλούσαν όλα ειρηνικά.
Οι συγκεντρωμένοι στην πάνω μεριά της πλατείας, οι Αγανακτισμένοι μέσα στην πλατεία. Και ξαφνικά, όπως στις 15 Ιουνίου οι κουκουλοφόροι άρχισαν να παίζουν το ύποπτο παιχνίδι τους.

Ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν άρχισαν μικροσυμπλοκές μεταξύ κρανοφόρων και ΜΑΤ. Οι συμπλοκές γίνονται στην Ερμού, την Καραγιώργη Σερβίας, την Βουκουρεστίου και την Σταδίου, ενώ η αστυνομία απαντά με χημικά και κρότου - λάμψης. Περίπου 300 άτομα με κράνη, ξύλα και βαριοπούλες σπάνε, καίνε και καταστρέφουν οτι βρούν μπροστά τους.

Την ίδια ώρα οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στην πλατεία η οποία είναι στην κυριολεξία περικυκλωμένη από τα ΜΑΤ και δηλώνουν οτι θέλουν να παραμείνουν εκεί και να διαδηλώσουν ειρηνικά. Μάλιστα ομάδα τους έχει αποκλείσει με ομάδες περιφρούρησης την Οθωνος και την Αμαλίας για να μην περάσουν οι προβοκάτορες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item