Πάγκαλος: Γράφω βιβλίο με τίτλο: "Μαζί τα φάγαμε"

Ο Θ. Πάγκαλος ξαναχτυπά. Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού και παρά το γεγονός οτι οι πληροφορίες έλεγαν οτι έμεινε την τελευ...

Ο Θ. Πάγκαλος ξαναχτυπά. Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού και παρά το γεγονός οτι οι πληροφορίες έλεγαν οτι έμεινε την τελευταία στιγμή στο κυβερνητικό σχήμα λόγω των ακραίων δηλώσεών του, δεν φαίνεται να άλλαξε τίποτα.

Όχι μόνο επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον ως «κόμμα των τραμπούκων», αλλά είπε οτι γράφει βιβλίο με τίτλο: "Μαζί τα φάγαμε".

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ, ο κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς πολιτικών, έκανε λόγο για πράξεις βίας και αθλιότητας, σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έπρεπε να καταγγείλει τους τραμπούκους». Αντίθετα, όπως είπε, «είναι το κόμμα που ενισχύει την τραμπούκικη λογική της πολιτικής».

Σχετικά με το κίνημα των «αγανακτισμένων» υποστήριξε ότι έχει αρχίσει να φθίνει. Είπε χαρακτηριστικά ότι χθες πέρασε από το Σύνταγμα και είδε μόλις πενήντα άτομα.

'Οταν ρωτήθηκε για το «ναυάγιο» συνεργασίας ανάμεσα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, είπε ότι είναι υπέρ της συνεργασίας και πρόσθεσε ότι αυτό που δεν λειτούργησε είναι ότι ο κ. Σαμαράς δημοσιοποίησε τη συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου «κατά τρόπο θριαμβευτικό».

Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι η θέση του κ. Σαμαρά περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου είναι τελείως αδιέξοδη, επισημαίνοντας πως στο ταξίδι του στην Ευρώπη ο πρόεδρος της ΝΔ «αποδοκιμάστηκε από όλη του την πολιτική οικογένεια».

Σε ό,τι αφορά τον αναβρασμό στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι σύσσωμη η ΚΟ στήριξε τον Πρωθυπουργό και ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο.

Προανήγγειλε επίσης κλείσιμο οργανισμών, οι οποίοι δεν έχουν δώσει τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από την αρμόδια επιτροπή.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item