Απ'ότι φαίνεται βρήκε τις κρίσημες ψήφους το ΠΑΣΟΚ...Το κόμμα της Ντόρας θα υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο!

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα ψηφίσουν στο μεσοπρόθεσμο κατά συνείδηση. Αυτή είναι η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμμα...

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα ψηφίσουν στο μεσοπρόθεσμο κατά συνείδηση. Αυτή είναι η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος που συνεδρίασε επί τρεις ώρες.

«Η Δημοκρατική Συμμαχία αντιλαμβανόμενη τον άμεσο κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να μην αφήσει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανότερο είναι η πρόεδρος Ντόρα Μπακογιάννη να υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, ενώ οι βουλευτές του κόμματος είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν χωρίς κομματική πειθαρχία, καθώς, άλλωστε, ήδη ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης έχει ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής ότι θα ψηφίσει «παρών».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item