Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία στην Αθήνα

Κλειστές είναι αυτή την ώρα η Αμαλίας, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Πανεπιστημίου, όπως και οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθ...

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία στην Αθήνα
Κλειστές είναι αυτή την ώρα η Αμαλίας, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Πανεπιστημίου, όπως και οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς έξω από τη Βουλή έχουν συγκεντρωθεί «Αγανακτισμένοι», και μέλη του ΠΑΜΕ.
 

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο της 48ωρης γενικής απεργίας κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και των νέων μέτρων λιτότητας.

Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας έχουν ληφθεί από την αστυνομία, που έστησε σιδερένιο φράχτη έξω από τη Βουλή, στο ύψος των ανθοπωλείων, προκειμένου να επιτραπεί η απρόσκοπτη είσοδος των βουλευτών στο Κοινοβούλιο. 

Συνολικά, περίπου 4.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός στο κέντρο της Αθήνας. 

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήρια στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει και νέα συγκέντρωση στις 19:00 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. 

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε πορεία το πρωί από την Ομόνοια και κατέληξε στο Σύνταγμα, με επικεφαλής την γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. 

Αύριο, ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, προγραμματίζεται η περικύκλωση της Βουλής και τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων» καλούν σε συγκεντρώσεις στις 8 το πρωί στο Καλλιμάρμαρο, στη στάση του Μετρό στον «Ευαγγελισμό» και στην πλατεία Συντάγματος. 

Σε ανακοίνωσή τους, οι Αγανακτισμένοι καλούν, επίσης, τους οδηγούς ΙΧ να βοηθήσουν την περικύκλωση με το αυτοκίνητό τους από τις 8 π.μ., συμμετέχοντας σε μια «κυκλοφοριακή διαδήλωση». 

«Μερικές εκατοντάδες αυτοκίνητα που θα κινούνται διαρκώς με 10-20 χλμ την ώρα στην Κηφισίας, την Μεσογείων και τη Μιχαλακοπούλου και θα επιστρέφουν από εναλλακτικούς δρόμους κάθε φορά που η τροχαία θα τα εκτρέπει, μπορούν να δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα στην πρόσβαση των βουλευτών» αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους σε διαμαρτυρία το πρωί της Τετάρτης στο Σύνταγμα και την ίδια μέρα διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.ΠΗΓΗ : madata.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item