Εβδομάδα ψηφίσματος του Μεσοπρόθεσμου η ερχόμενη!Επίθεση Παπακωνσταντίνου στον Βενιζέλο!

Τη Δευτέρα ξεκινάει η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο που τίθεται προς ψήφιση την Τετάρτη. Επίσης τη Δευτέρα κατατίθεται στη Βουλή και ο εφαρμο...

Τη Δευτέρα ξεκινάει η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο που τίθεται προς ψήφιση την Τετάρτη. Επίσης τη Δευτέρα κατατίθεται στη Βουλή και ο εφαρμοστικός νόμος που θα τεθεί προς ψήφιση την Πέμπτη με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.


Ωστόσο, άγνωστο παραμένει τελικά τι θα κάνουν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που αντιτίθενται στα μέτρα. Ηδη ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, ο Θωμάς Ρομπόπουλος, ο Παναγιώτης Κουρουπλής και η Χρύσα Αράπογλου, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, θεωρούνται "υποπτοι" αφού με δηλώσεις τους επικρίνουν την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ιδίως στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.

Την ίδια ώρα κι ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτηρίζει “βαριά και άδικα” τα μέτρα, ο προκάτοχός του Γ. Παπακωνσταντίνου περνά στην αντεπίθεση. Με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός περιβάλλοντος αναφέρει οτι “το Μεσοπρόθεσμο που τέθηκε προς έγκριση στο Υπουργικό Συμβούλιο είχε απολύτως συμφωνηθεί με την τρόικα και σας παραπέμπω και σε επίσημες δηλώσεις τόσο από την ΕΕ όσο και από το ΔΝΤ για τη βεβαιότητα εκταμίευσης της πέμπτης δόσης". Με αυτόν τον τρόπο απαντά εμμέσως στον υπουργό Οικονομικών Ευ.Βενιζέλο ο οποίος ανέφερε ότι αποδέχθηκε να ενσωματώσει στο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό σχέδιο προτάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ τις οποίες ο προκάτοχός του δεν είχε συμφωνήσει με την τρόικα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item