Έκκληση Σαρκοζί προς ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Μέρκελ

Ο Γάλλος πρόεδρος ζητάει υπευθυνότητα και αίσθηση συμβιβασμού για να βρεθεί λύση για την Ελλάδα. Η δήλωση αυτή του Νικολά Σαρκοζί έχει τρ...


Ο Γάλλος πρόεδρος ζητάει υπευθυνότητα και αίσθηση συμβιβασμού για να βρεθεί λύση για την Ελλάδα.

Η δήλωση αυτή του Νικολά Σαρκοζί έχει τρεις αποδέκτες.

Οι δύο πρώτοι είναι ο Γ.Παπανδρέου και ο Α.Σαμαράς από τους οποίους ο Γάλλος Πρόεδρος ουσιαστικά τους τραβάει τα αυτιά και τους ζητάει να τα βρούνε για το καλό της Ελλάδας.

Όμως η δήλωση αυτή ταξιδεύει και προς Βερολίνο, προς την Καγκελάριο Μέρκελ με την οποία ο Νικολά Σαρκοζί συναντάται αύριο ώστε να βρουν λύση για την διάσωση της Ελλάδας.
Αναλυτικά σε συνέντευξη τύπου ο Γάλλος Πρόεδρος δήλωσε: ''Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο σήμερα είναι ενότητα. Χρειάζεται να αφήσουμε πίσω αυτές τις εθνικές διαμάχες και να ανακτήσουμε την αίσθηση του κοινού μας προορισμού.Απευθύνω έκκληση σε όλους να επιδείξουν πνεύμα υπευθυνότητας και αίσθηση συμβιβασμού πάνω στα οποία έχει οικοδομηθεί η Ευρώπη.Είναι καθήκον όλων να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να διαφυλάξουμε τη σταθερότητα του ευρώ''.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item