Απίστευτο βίντεο: ΜΑΤ φυγαδεύουν κουκουλοφόρο και τον βοηθούν!!!

Τα σχόλια για αυτό το βίντεο είναι αποκλειστικά δικά σας. Η σημερινή ημέρα στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια σε όλο το κέντρο της Αθήνα...

Τα σχόλια για αυτό το βίντεο είναι αποκλειστικά δικά σας.

Η σημερινή ημέρα στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια σε όλο το κέντρο της Αθήνας με την αστυνομία να κάνει πραγματικά αλόγιστη χρήση δακρυγόνων και φυσικά να αφήνει ανενόχλητους τους κουκουλοφόρους να σπέρνουν το χάος και την καταστροφή στην Αθήνα.

Η στάση των ΜΑΤ έχει καταγγελθεί σήμερα από πολλούς, ενώ χιλιάδες ήταν και οι καταγγελίες από πολίτες για ξυλοδαρμούς και χρήση δακρυγόνων, ακόμα και σε ανυποψίαστους πολίτες που για παράδειγμα έπιναν τον καφέ τους σε καφετέριες στο Μοναστηράκι. 

Το Alter σήμερα παρουσίασε ένα βίντεο το οποίο πραγματικά προκαλεί έκπληξη και δεκάδες ερωτήματα. Στο βίντεο φαίνεται ένας κουκουλοφόρος να προστατεύεται από τα ΜΑΤ στη Βουλή και μάλιστα να φυγαδεύεται. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε και υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει έρευνα για το συγκεκριμένο βίντεο.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item