Ετοιμάζονται για νέες απεργίες αφού δεν τα βρήκαν με τον Βενιζέλο...Και στην μέση φυσικά πάντα οι πολίτες να την πληρώνουν

Οι διακοπές ρεύματος εν μέσω καλοκαιριού έχουν ήδη προκαλέσει σοβαρά προβλήματα τόσο στους πολίτες όσο και σε πολλές επαγγελματικές ομάδες, ...

Οι διακοπές ρεύματος εν μέσω καλοκαιριού έχουν ήδη προκαλέσει σοβαρά προβλήματα τόσο στους πολίτες όσο και σε πολλές επαγγελματικές ομάδες, που πολλές φορές έχουν και σοβαρές ζημιές από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.
 

Αυτό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταθεί, καθώς η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις της και να προχωράει πλέον σε πολύωρες διακοπές ρεύματος. 

Η δυσμενής αυτή εξέλιξη ήρθε μετά τη συνάντηση που είχε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με τον νέο υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος όμως τους ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, καθώς σαν μέτρο περιλαμβάνεται ήδη μέσα στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. 

Την ίδια ώρα, 19 θερμικές μονάδες βρίσκονται εκτός λειτουργίας και έτσι και την Παρασκευή θα συνεχιστεί η ταλαιπωρία των καταναλωτών με τις διακοπές ρεύματος. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item