Ψήφο εμπιστοσύνης εσείς; Μη ψήφο εμπιστοσύνης εμείς!

Τη δική τους ψηφοφορία, αλλά για τη ΜΗ παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, πραγματοποιούν οι «Αγανακτισμένοι» της πλατείας Συντάγματος...

Τη δική τους ψηφοφορία, αλλά για τη ΜΗ παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, πραγματοποιούν οι «Αγανακτισμένοι» της πλατείας Συντάγματος και οι κάλπες έχουν ήδη στηθεί.

Παράλληλα το κίνημα «300 Έλληνες», συγκεντρώνει υπογραφές, διεκδικώντας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την κατάργηση του Μνημονίου και την έξοδο της Ελλάδας από το ΔΝΤ, την άρνηση του χρέους ως προϊόν εξαπάτησης, την αλλαγή του Συντάγματος και τη δημιουργία συντακτικής εθνοσυνέλευσης, την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την ανακήρυξη της ΑΟΖ στο Αιγαίο.

Οι «300 Έλληνες» βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος από τις 22 Μαΐου επί 24ώρου βάσεως.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, από τους ιδρυτές του κινήματος, «στόχος ήταν, αρχικά, να συγκεντρώσουμε 500.000 υπογραφές. Αυτή τη στιγμή έχουμε συλλέξει πάνω από 100.000, ωστόσο με την επέκταση του κινήματος σε όλη την Αθήνα, αλλά και σε πολλά μέρη της Ελλάδος ο στόχος φτάνει υψηλότερα».

Σημειώνει δε ότι βλέπουν αρνητικά το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα, παραμονή της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου, το κίνημα των «300 Ελλήνων» θα επιδώσει εξώδικο στη Βουλή, με σκοπό να εμποδιστεί η ψήφιση του.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item