Απαράδεκτη η στάση του προέδρου της Βουλής! Κάνουν ότι γουστάρουν εκεί μέσα!

Απαράδεκτη ήταν η στάση του προεδρείου της Βουλής κατά την κρίσιμη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Ο κ.Πετσάλνικος άφησε τον μόνο κατ' ό...


Απαράδεκτη ήταν η στάση του προεδρείου της Βουλής κατά την κρίσιμη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Ο κ.Πετσάλνικος άφησε τον μόνο κατ' όνομα αντάρτη βουλευτή Αθανασιάδη να βγάλει λογίδριο λίγο πριν πει το ΝΑΙ.


Το όνομα του κ. Αθανασιάδη ακούστηκε την ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας και στην αίθουσα έπεσε σιγή. Τότε άρχισαν όλοι ν' αναρωτιώνται που είναι ο βουλευτής. 
'Οσοι δεν ήταν κοντά του, γιατί τελικά ο κ. Αθανασιάδης ήταν στην αίθουσα, αλλά ήθελε ως φαίνεται το ΝΑΙ του να είναι εντυπωσιακό. 

'Ετσι, κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής και με ύφος αλαζονικό ο βουλευτής Κοζάνης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είπε το ΝΑΙ στο Μεσοπρόθεσμο και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας μαζί με τους υπόλοιπους αντάρτες κατ' όνομα....

Το ερώτημα είναι: γιατί το προεδρείο δεν διέκοπτε τον βουλευτή και η ψηφοφορία μετατράπηκε σε ανακοίνωση αποχώρησης από talent show της τηλεόρασης; Δείτε το βίντεο:
ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item