Η Γερμανία οφείλει πολλά στην Ελλάδα!!!

Εάν  νομίζετε ότι το πρόβλημα χρέους της Ελλάδας είναι το χειρότερο στην ιστορία της...  Ευρώπης, κάνετε λάθος. O Γερμανός ιστορικός, Άλμπερ...

Εάν  νομίζετε ότι το πρόβλημα χρέους της Ελλάδας είναι το χειρότερο στην ιστορία της... Ευρώπης, κάνετε λάθος. O Γερμανός ιστορικός, Άλμπερτ Ρίτσλ, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του Spiegel, υποστηρίζει ότι η Γερμανία ήταν η μεγαλύτερη χώρα-οφειλέτης τον 20 αιώνα. O Pίτσλ επισήμανε ότι  «κανείς στην Ελλάδα δεν ξεχνά πως η Γερμανία οφείλει την οικονομική της ευημερία στη χάρη που της έκαναν οι υπόλοιπες χώρες, οι οποίες παραιτήθηκαν από τις πολεμικές αποζημιώσεις. Εάν η Ελλάδα αλλάξει τη στάση της στο ζήτημα αυτό, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες. Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που η Ελλάδα  στήνεται ξανά στα πόδια της με τα χρήματά μας. Εάν δεν πληρώσουμε, οι παλιοί λογαριασμοί θα εμφανιστούν ξανά».


ΠΗΓΗ : 24wro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item