Με συνοπτικές διαδικασίες προηγείται ο Πέτερ Σόλμπεργκ στο Ράλι Ακρόπολις

Λίγες ώρες απομένουν για να βρεθούν ξανά οι οδηγοί στα αυτοκίνητα τους, ώστε να ξεκινήσουν τη δεύτερη ημέρα του ράλι Ακρόπολις. Ωστόσο, ο Πα...

Άπιαστος ο Σόλμπεργκ
Λίγες ώρες απομένουν για να βρεθούν ξανά οι οδηγοί στα αυτοκίνητα τους, ώστε να ξεκινήσουν τη δεύτερη ημέρα του ράλι Ακρόπολις. Ωστόσο, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Σεμπαστιάν Λεμπ, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πιάσει τον πρωτοπόρο, Πέτερ Σόλμπεργκ. 

«Ο Πέτερ είχε μια υπέροχη ημέρα. Πραγματικά νομίζω πως είναι αδύνατο να τον φτάσω. Τη δεύτερη ημέρα θα ξεκινά πρώτος, αλλά δεν νομίζω πως οι ειδικές θα έχουν τόσο χώμα, όσο είχαν χθες. Δεν έχουμε πολλές πιθανότητες νίκης εδώ», ανέφερε ο Ασλατός οδηγός της Citroen. 

Η πρώτη μέρα του Ακρόπολις δεν ήταν εύκολη για τον Λεμπ, καθώς έπρεπε να καθαρίζει τις ειδικές, αλλά είχε να αντιμετωπίσει και το κλατάρισμα στην πέμπτη ειδική.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item