Όλοι οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα! - Κατέρρευσε από την υπερπροσπάθεια ένας από τους Σπαρτιάτες

Πιστοί στο ραντεβού τους, οι Αγανακτισμένοι βρίσκονται για 29η συνεχόμενη μέρα στην πλατεία Συντάγματος. Ύστερα από οδοιπορία τριών ημερών,...


Πιστοί στο ραντεβού τους, οι Αγανακτισμένοι βρίσκονται για 29η συνεχόμενη μέρα στην πλατεία Συντάγματος. Ύστερα από οδοιπορία τριών ημερών, έφτασαν και οι Σπαρτιάτες. Ένας τους, όμως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


Εξαντλημένος από την υπερπροσπάθεια να καλύψει την απόσταση Σπάρτη-Αθήνα με τα πόδια, ένας από τους 30 Σπαρτιάτες που ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής από την πρωτεύουσα της Λακωνίας και έφτασαν στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης, κατέρρευσε. Άμεσα, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

ΩΡΑ 21:30 Ο εξαντλημένος Σπαρτιάτης περιμένει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει
Ο εξαντλημένος Σπαρτιάτης περιμένει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει
Φτάνοντας στο Σύνταγμα, οι Σπαρτιάτες θέλησαν να καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, αλλά η αστυνομία δεν τους το επέτρεψε. Έφτασαν μάλιστα μέχρι τον Αστυνομικό Διευθυντή, ο οποίος, όμως, επίσης αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά τους.


Ένα τρελό... πανηγύρι έστησαν στην πλατεία Ομονοίας οι Αγανακτισμένοι της Σπάρτης, που ύστερα σχεδόν τρεις μέρες ποδαρόδρομο έφτασαν στην Αθήνα για να ενωθούν με τους Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος.

ΩΡΑ 20:10 Η πορεία των Αγανακτισμένων Σπαρτιατών προς το Σύνταγμα μέσω της Σταδίου, ξεκινά
Η πορεία των Αγανακτισμένων Σπαρτιατών προς το Σύνταγμα μέσω της Σταδίου, ξεκινά


 Με σημαίες στα χέρια, με πανό και με καλή διάθεση, οι κάλεσαν οποιονδήποτε βρισκόταν εκείνη την ώρα στην πλατεία Ομονοίας, όπου έφτασαν περίπου στις 19:30, να τους ακολουθήσει ως το Σύνταγμα. Η πορεία τους ξεκίνησε περίπου στις 20:00, μέσω της οδού Σταδίου.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item