Βενιζέλος: Άδικα αλλά αναγκαία τα νέα μέτρα!

Απάντηση στη σκληρή κριτική που δέχεται για τα νέα μέτρα δίνει ο υπουργός οικονομικών με ανακοίνωσή του το βράδυ του Σαββάτου. Ο κ. Βενιζέλο...

Απάντηση στη σκληρή κριτική που δέχεται για τα νέα μέτρα δίνει ο υπουργός οικονομικών με ανακοίνωσή του το βράδυ του Σαββάτου. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτηρίζει άδικα αλλά αναγκαία τα μέτρα κάνοντας λόγο για "υπαρξιακά αναγκαίες σωστικές κινήσεις".


"Είναι κρίμα" λέει ο υπουργός "να υπονομεύεται η συλλογική ψυχολογία της χώρας και να επικρατεί μια αίσθηση αδιεξόδου και αδικίας, χωρίς παράλληλα να αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη μιας ολοκληρωμένης αντιπρότασης που να είναι λιγότερο επώδυνη για τους πολίτες και ταυτόχρονα ασφαλής και όχι επικίνδυνη γι αυτούς και την εθνική οικονομία.
Τις επόμενες μέρες στη Βουλή θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε όλες τις πικρές και σκληρές αλήθειες, έτσι ώστε ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη των επιλογών του" καταλήγει η ανακοίνωσή του.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item