Ετοιμάζουν έκτακτη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο!!!

Και όλα αυτά να τα βλέπουν τα τσιράκια και τα "παπαγαλάκια" τα οποία βγαίνουν και φωνάζουν ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Ή ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...Πάρτε το χα...


Και όλα αυτά να τα βλέπουν τα τσιράκια και τα "παπαγαλάκια" τα οποία βγαίνουν και φωνάζουν ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Ή ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...Πάρτε το χαμπάρι πως μας φοβούνται και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αλλά θα μου πείτε, ποιος θα το εκμεταλλευτεί;;;Ο εντολοδόχος Γιωργάκης ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει να ξεπουλήσει την Ελλάδα;;;
Γι'αυτό πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλία και να ενεργήσουμε εμείς για την χώρα μας γιατί κανένας άλλος δεν πρόκειται να το κάνει!!!

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης επεξεργάζονται ήδη οι Βρυξέλλες, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας σε περίπτωση που οι έλληνες βουλευτές καταψηφίσουν τα μέτρα λιτότητας που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που ήδη συζητείται στη Βουλή. 

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, η χρηματοδότηση θα καλύπτει τουλάχιστον τα 12 δισεκατομμύρια ευρώ που χρειάζεται άλλωστε η Ελλάδα άμεσα, προκειμένου να αποφύγει την άμεση χρεοκοπία. Μάλιστα, η πηγή αναφέρει στο Reuters οτι θεωρεί πολύ δύσκολο να μην βρεθεί μία τράπεζα ή οργανισμός να δώσει ακόμα ένα δάνειο στην Ελλάδα με τους σωστούς όρους.

Την ίδια ώρα, υψηλόβαθμο στέλεχος της γαλλικής κυβέρνησης αποκάλυπτε επιπλέον πληροφορίες για τη γαλλική πρόταση για την εθελοντική μετακύλιση του ελληνικού χρέους από τις τράπεζες. Το σχέδιο της γαλλικής κυβέρνησης καλύπτει τα ομόλογα που λήγουν την περίοδο από 2011 έως 2014. Οι τράπεζες δεν θα εμφανίζουν τα νέα ελληνικά ομόλογα στον ισολογισμό τους, αλλά θα αποκτούν μερίδιο σε εταιρεία ειδικού σκοπού που θα ιδρυθεί για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Μάλιστα, για κάθε ευρώ ελληνικού χρέους που θα μετακυλίεται προς τις τράπεζες, εκείνες με τη σειρά τους θα λαμβάνουν 30 σεντς σε ρευστό.

"Δεν έχουμε το σχέδιο μόνον κατά νου, το επεξεργαζόμαστε, να είστε βέβαιοι", απάντησε η πηγή αυτή ερωτηθείσα εάν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο ώστε να αντιμετωπιστεί τυχόν αρνητική ψήφος εκ μέρους των ελλήνων βουλευτών στο νέο πρόγραμμα λιτότητας, αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, "στο σχέδιο, η επόμενη χρονική φάση δεν είναι η χρεοκοπία της Ελλάδας".


ΠΗΓΗ : reuters.com

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item