Απίστευτο βίντεο με συνεργασίες ΜΑΤ με κουκουλοφόρων - Κοινή γραμμή από Παπουτσή - ΕΛ.ΑΣ.

Εκτεθειμένη για ακόμα μια φορά είναι η ελληνική αστυνομία, καθώς ενώ έχουν περάσει πολλές ώρες μετά το βίντεο αποκάλυψη από τηλεοπτικό σταθ...


Εκτεθειμένη για ακόμα μια φορά είναι η ελληνική αστυνομία, καθώς ενώ έχουν περάσει πολλές ώρες μετά το βίντεο αποκάλυψη από τηλεοπτικό σταθμό, δεν έχει δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για το γεγονός οτι άνδρες των ΜΑΤ ήταν δίπλα - δίπλα με κουκουλοφόρους οπλισμένους με καδρόνια και τους προσέφεραν μάλιστα και καταφύγιο στην Βουλή.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι από την αστυνομία λέει μεταξύ άλλων τα εξής: 

Τα άτομα τα οποία εμφανίζονται στο βίντεο με πολιτική περιβολή είναι ιδιώτες, εργαζόμενοι της Ε.ΘΕ.Λ., οι οποίοι την Τρίτη το μεσημέρι (28-06-2011) συμμετείχαν σε πορεία στην πλατεία Συντάγματος και εγκλωβίστηκαν, επί δίωρο περίπου, εντός στοάς επί της οδού Όθωνος, μετά από επίθεση και βιαιοπραγίες, που δέχθηκαν από μεγάλο αριθμό αγνώστων. Ιδιώτες που αντελήφθησαν το περιστατικό αλλά και οι ίδιοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετέβη στο σημείο και αφού τους απεγκλώβισε τους οδήγησε με ασφάλεια στο δεξί φυλάκιο της Βουλής (Όθωνος).
Στο σημείο παρέμειναν επί είκοσι λεπτά περίπου και μετά αποχώρησαν.

Η ανακοίνωση δεν πείθει αφού στο βίντεο ορισμένοι από τη συγκεκριμένη ομάδα που διακρίνεται στο μαγνητοσκοπημένο υλικό κρατούν λοστούς ή ρόπαλα, ενώ όλοι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.
Μάλιστα έχουν φιλική κουβέντα με τους αστυνομικούς, ενω αίσθηση έχει προκαλέσει και η παρουσία σε κάποιο πλάνο ενός νεαρού, ο οποίος φοράει κράνος και μαύρα ρούχα - φτυστός δηλαδή γνωστός άγνωστος - και με περισσή άνεση περνάει πίσω από το φυλάκιο, ανεβαίνει προς την Βουλή και στη συνέχεια βγάζει το κράνος του και πηγαίνει μαζί με τους υπόλοιπους.


Και που λέτε πάει κάποιος με ένα λοστάρι στο χέρι και λέει στον ΜΑΤατζή, “μεγάλε με βαράνε κάτι ανάρχια, μπορείς να με συλλάβεις, έτσι για λίγο γιατί δεν αντέχω άλλο ξύλο” και του απαντάει ο ΜΑΤατζης “ναι ρε φίλος, δουλειά μου είναι”


Τον παίρνει αγκαζέ, που λέτε, δίπλα σκάνε δακρυγόνα, η υπόλοιπη διμοιρία κοπανάει δεξιά και αριστερά όποιον βρει μπροστά της (αν μην το ξεχάσω, ένας λέει μη ρίχνεται δακρυγόνα και πάει βόλτα μέχρι τον Ευαγγελισμό για σουβενίρ 14 ράμματα στο κεφάλι  και ο ΜΑΤατζης με τον γυμνό απ' τη μέση και πάνω άνδρα με το καλυμμένο πρόσωπο και το λοστάρι στο χέρι πάνε γραμμή για τη... Βουλή.

Δίπλα ακριβώς ένας ακόμη που ζήτησε ... βοήθεια απ' τα ΜΑΤ τρώει της χρονιάς του στο όρθιο και το ξαπλωτό (έπεσε μια δυο φορές ο άνθρωπος) και ο ΜΑΤατζης με τον απλό πολίτη που ζήτησε μια "σύλληψη προστασίας" συνεχίζουν το δρόμο τους...

Στο πλάνο (μπροστά, γιατί πίσω είναι ό άλλος που τις τρώει) μπαίνουν τρεις νοματαίοι. Ο ένας ο ψηλός απλά φοράει μάσκα, ακολουθούν άλλοι δυο με μαύρες μπλούζες ο ένας φοράει τζόκεϊ και ο άλλος κράνος. Αυτός με τζόκεϊ κρατάει λοστάρι, σαν τον φίλο του ΜΑΤατζη, ο φίλος του ΜΑΤατζη που τελικά δεν φαίνεται να έχει συλληφθεί έστω και φιλικά τους ακολουθεί, τελικά καταλήγουν λίγο πριν την πλαϊνή είσοδο και ο φίλος κάνει νοήματα, κάτι λέει στον ΜΑΤατζη, πλησιάζει και κάποιος που μοιάζει με ασφάλεια της Βουλής (το τσαντάκι που έχει στη μέση λέει πολλά σε κάποιους) ο ψηλός με την άσπρη μπλούζα κάνει νοήματα, ελάτε, δίπλα του έχει τον άλλο με το τζόκει και το λοστάρι (που λέγαμε πιο πριν) ... ξαφνικά γίνονται μια παρέα, έρχεται και ο άλλος με το κράνος και μπαίνουν όλοι παρέα στη Βουλή

Καλά, ο ένας είναι ο φίλος του ΜΑΤατζη οι άλλοι ποιοι είναι και τι ρόλο παίζουν... (προσοχή δεν έχει ερωτηματικό η πρόταση, όλοι ξέρουμε την απάντηση)

Α, μην κλείσετε το βίντεο ακόμα, ακολουθεί και ο άλλος “φίλος” των ΜΑΤ, αυτόν τον πάνε δύο, όχι και τόσο φιλικά στο ίδιο σημείο... 
ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item