Συμφώνησαν Βενιζέλος - Καρατζαφέρης να ψηφιστεί σύντομα το Μεσοπρόθεσμο

Μάλλον πήρε "με την αξία του" αυτή την άτυπη υπουργική καρέκλα που τόσο πολύ επιθυμούσε!Καλές..."κωλοτούμπες" λοιπόν να ...

Μάλλον πήρε "με την αξία του" αυτή την άτυπη υπουργική καρέκλα που τόσο πολύ επιθυμούσε!Καλές..."κωλοτούμπες" λοιπόν να ευχηθούμε!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρατζαφέρης συμφώνησε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να εκταμιευτεί η 5η δόση του δανείου.

Νωρίτερα ο κ. Καρατζαφέρης είπε από το βήμα της Βουλής: «Ακούω ευχές και παρακάλια για το τραπεζικό σύστημα. Και αναρωτιέμαι. Δεν έχετε την ευχέρεια να ζητήσετε από τις τράπεζες Εθνική, Αγροτική και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να προχωρήσουν σε συγχώνευση; Την άλλη μέρα θα ακολουθήσουν και οι τράπεζες από τον ιδιωτικό τομέα έρποντας και συρόμενες, οι οποίες αποτελούν σήμερα και το μεγαλύτερο πρόβλημα χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας.»

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item