Δείτε ποιες περιοχές 8α μείνουν χωρίς ρεύμα και σήμερα λόγω της απεργίας της ΔΕΗ

Νέες διακοπές ρεύματος αναμένονται σήμερα, λόγω της απεργίας των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ... που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για τέταρ...

Νέες διακοπές ρεύματος αναμένονται σήμερα, λόγω της απεργίας των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ...
που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για τέταρτη συνεχόμενη μέρα.

Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε κυλιόμενες διακοπές ρεύματος διάρκειας μιας ώρας ανά περιοχή.


Πατήστε εδώ για να δείτε


ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ:


Κατά τη διάρκεια της διακοπής ρεύματος μη χρησιμοποιείτε ασανσέρ και κρατάτε κλειστές τις ηλεκτρικές συσκευές. Γιατί αν προκληθεί η παραμικρή βλάβη που οφειλέται στην τάση του ρεύματος η ΔΕΗ δε σας αποζημιώνει. 

"Αναπόφευκτο χαρακτήρισε το δρόμο της απεργίας" ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ,  Νίκος Φωτόπουλος, καθώς όπως υποστήριξε " από την πλευρά της κυβέρνησης δεν υπήρξε διάθεση διαλόγου".  Επιπλέον ζήτησε να ξεκινήσει μια συζήτηση για το μέλλον της ΔΕΗ είτε με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο είτε με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, «όχι όμως στο πλαίσιο που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο για την Επιχείρηση».
Η ΕΣΕΕ πρότεινε στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Βασίλης Κορκίδης με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ,  να εξετάσει το ενδεχόμενο να προτείνει στη διοίκηση της ΔΕΗ τη συμμετοχή ενός εκπροσώπου της στην επιτροπή που διαχειρίζεται τις περικοπές, ώστε να γίνεται καλύτερη αξιολόγηση και αν είναι δυνατόν να συμπίπτουν οι διακοπές ρεύματος με τις ώρες κλεισίματος των καταστημάτων. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το αίτημα των εμπόρων.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item