Παπανδρέου: Εξασφαλίσαμε την 5η δόση!!!

Για ακόμη μία φορά ο Παπανδρέου άρχισε τις παπαρολο..ιες και τις θεατρινίστικες κωλοτούμπες του! Καταφέραμε και εξασφαλίσαμε την 5η δόση μέσ...

Για ακόμη μία φορά ο Παπανδρέου άρχισε τις παπαρολο..ιες και τις θεατρινίστικες κωλοτούμπες του!
Καταφέραμε και εξασφαλίσαμε την 5η δόση μέσα από σκληρό πόκερ με τους διαπραγματευτές μας!!!
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κύριε Παπανδρέου!
Αν παίζετε τις δόσεις μας στο πόκερ να έρθω να σας βοηθήσω καθώς είμαι πολύ καλός!!!
Μπούρδες και πάλι μπούρδες απλά και μόνο για μία επιπλέον πίεση στον κόσμο και μια αυταπάτη πως δεν θα πάρουμε τις υπόλοιπες δόσεις!

Για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός επανέλαβε αυτό που λένε σε κάθε ευκαιρία οι δανειστές μας οτι προϋπόθεση για να πάρουμε τα χρήματα στα χέρια μας είναι η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού του νόμου. Ωστόσο, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι τα μέτρα που πλήττουν τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη στην ουσία προστατεύουν αυτές τις κοινωνικές τάξεις, λέγοντας πως σε ενδεχόμενο χρεωκοπία αυτές οι τάξεις θα πληγούν περισσότερο. 

Οταν ρωτήθηκε αν είναι σίγουρος οτι θα ψηιστεί το Μεσοπρόθεσμο με το κλίμα που επικρατεί στην Αθήνα, ο κ. Παπανδρέου είπε οτι διαβεβαίωσε τους εταίρους μα οτι όλοι αναγνωρίζουμε στην Ελλάδα την κρισιμότητα της στιγμής.

Ο πρωθυπουργός είπε επίσης οτι οι όροι του νέου δανείου θα βασιστούν στο Μεσοπρόθεσμο και οτι η δανειοδότηση μπορεί να είναι ανάλογου ύψους με την προηγούμεν, δηλαδή 110 δισ ευρώ.

Είπε επίσης οτι προχωράει η πρόταση για αυστηρά εθελοντική συμμετοχή ιδιωτών στην χρηματοδότηση της Ελλάδας.

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε οτι είπε στους εταίρους μας οτι είμαστε συνεπείς στο νοικοκύρεμα της οικονομίας αλλά πρέπει να στηριχθεί και η ανάκαμψη.

Πρόσθεσε οτι σε αυτή την πορεία θα υπάρχουν διορθωτικές κινήσεις και συνεχής διαπραγμάτευση για να είμαστε συνεπείς και να εξασφαλίζουμε τους καλύτερους όρους για τον ελληνικό λαό.

O κ. Παπανδρέου τόνισε ότι δεν έχουν γίνει ακόμα αρκετά για τη μείωση των δημοσίων δαπανών και παραδέχθηκε την αδικία στο φορολογικό σύστημα καλώντας συγχρόνως τους έλληνες πολίτες αλλά και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την εξυγίανση του φορολογικού ζητήματος. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item