Απλά πράγματα: Με το μεσοπρόθεσμο η Ελλάδα γυρίζει 50 χρόνια πίσω!

Αφιέρωσα σήμερα 2 ώρες για τη μελέτη του (ενός ακόμη!!!) φορολογικού νόμου, του "μεσοπρόθεσμου" και του "εφαρμοστικού" (...

Αφιέρωσα σήμερα 2 ώρες για τη μελέτη του (ενός ακόμη!!!) φορολογικού νόμου, του "μεσοπρόθεσμου" και του "εφαρμοστικού" (εκτελεστικού). Με τα 25 χρόνια εμπειρίας μου ως λογιστής κι έχοντας περάσει από τα χέρια μου χιλιάδες επιχειρήσεις και φορολογούμενοι, βλέποντας τα χαράτσια σε..
 ακίνητα, αυτοκίνητα, αποδείξεις, τεκμηρια, τέλος επιτηδεύματος, έκτακτες εισφορές, εισφορές αλληλεγγύης κλπ., σας βεβαιώνω ότι σε 2 χρόνια,δεν θα υπάρχει "μεσαία τάξη" στην Ελλάδα, δεν θα υπάρχουν "καταστήματα", παρά μόνο, carrefour από τη μία και "φτωχοδιάβολοι" από την άλλη. Η Ελλάδα θα γυρίσει στα 800άρια Daewoo Matiz (αυτά που καταργήθηκαν) και στο κρέας, μια φορά κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα.  Θα γυρίσει απλά στη δεκαετία του ΄50. Μιλάμε για σφαγή. Διαβάστε το και θα καταλάβετε (εδώ)
Εκτός φυσικά αν υπάρξουν αλλαγές στη Βουλή.

Σ.Γ.


Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item