Σε 48ωρη απεργία προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη

Λουκέτο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τρίτη 28 Ιουνίου και την Τετάρτη 29 Ιουνίου. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 48ωρη απεργία και συγ...

Λουκέτο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τρίτη 28 Ιουνίου και την Τετάρτη 29 Ιουνίου. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 48ωρη απεργία και συγκεντρώσεις έξω από την Βουλή, ενώ μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο θα γίνεται συζήτηση και ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος που θα φέρει νέα μέτρα μαχαίρι στον έλληνα εργαζόμενο και πολίτη.


Οι  συγκεντρώσεις

Στην Αθήνα απεργιακή συγκέντρωση Τρίτη 28 Ιουνίου 2011 στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος
 
Αναμένεται η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ που ήδη έχει προαναγγείλει 48ωρη αλλά όχι συγκεκριμένη ημερομηνία. Ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι κινήσεις των εργαζομένων στα Μέσα Μεταφοράς και στις υπόλοιπες μεταφορές.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item