280.000€ για κοπή χόρτων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έδινε για την κοπή των χόρτων σύμφωνα με...  πρωτοσέλιδο των πρωινών νέων 280.000€ . ...

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έδινε για την κοπή των χόρτων σύμφωνα με... πρωτοσέλιδο των πρωινών νέων 280.000€ .
Έτσι ακριβώς δεν έγινε λάθος στα νούμερα. Και αναρωτιόμαστε όλοι εμείς που πήγαν τα λεφτά. Πήγαν και στα χόρτα .Βέβαια σήμερα μετά τις περικοπές των δαπανών στο πανεπιστήμιο τα χόρτα θα μείνουν εκεί, εκτός αν κινηθεί το πανεπιστήμιο στην λογική να καταφέρει την ένταξη της κοπής στο ΕΣΠΑ. Αυτό όμως που μας προκαλεί εντύπωση είναι γιατί το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων γνωρίζοντας πως έχει στην κυριότητα του 3,500 στρέμματα δεν είχε προχωρήσει μέχρι σήμερα σε πρόσληψη εργαζομένων και αυτής της ειδικότητας. Τόσα χρόνια με 1000€ ανά μήνα αν είχε πέντε το λιγότερο ανθρώπους να ασχολούνται με το χόρτο ,με την καθαριότητα αλλά και με υπηρεσίες γενικών καθηκόντων θα του κόστιζαν 65,000€ τον χρόνο. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα ακόμη και για τις πρυτανείες των σοφών της χώρας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item