Πυρά σε αεροπλάνο με 119 επιβάτες!

Οι Νοτιοκορεάτες θεώρησαν λανθασμένα ότι επρόκειτο για ένα από τα μαχητικά αεριωθούμενα της Βόρειας Κορέας, ωστόσο δεν υπήρξαν ζημιές, μετέδ...

Οι Νοτιοκορεάτες θεώρησαν λανθασμένα ότι επρόκειτο για ένα από τα μαχητικά αεριωθούμενα της Βόρειας Κορέας, ωστόσο δεν υπήρξαν ζημιές, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά ΜΜΕ.


Το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο στρατιωτική πηγή, μετέδωσε πως δύο στρατιώτες του σώματος πεζοναυτών που επιτηρεί τα θαλάσσια ύδατα ανοικτά της δυτικής πόλης της Νότιας Κορέας Ίντσεον, πυροβόλησαν με τα τουφέκια τους, τύπου K-2, για περίπου δέκα λεπτά την αυγή της Παρασκευής (χθες). Αργότερα αναγνωρίστηκε πως ήταν μια πτήση της Asiana Airlines που πραγματοποιούσε την κάθοδό της στο αεροδρόμιο της Σεούλ.

Το Yonhap και άλλα πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν πως το αεροπλάνο, που μετέφερε 119 επιβάτες και πλήρωμα σε μία πτήση από την Κίνα, δεν έπαθε καμία ζημιά ενώ βρισκόταν περίπου 500-600 μέτρα έξω από το πεδίο βολής των K-2, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item