Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου και άλλες 11 ομάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό και αποκλεισμό από την Ευρώπη

Στο καλό και να μας γράφουν θα ευχηθούμε εμείς και να μην κάνουν τον κόπο να επιστρέψουν αφού δεν έχουν τα κότσια και το κουράγιο να συνεχίσ...

Στο καλό και να μας γράφουν θα ευχηθούμε εμείς και να μην κάνουν τον κόπο να επιστρέψουν αφού δεν έχουν τα κότσια και το κουράγιο να συνεχίσουν τα ονόματα των ομάδων που διέπρεψαν σε παλαιοτέρα έτη!!!

Μακάρι λοιπόν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές να τηρήσουν τον νόμο κατά γράμμα που το ευχόμαστε(αλλά δεν βάζουμε και το χέρι μας στην φωτιά) και να τιμωρήσουν παραδειγματικά όποιον ευθύνεται για το εκάστοτε αδίκημα!

Βάση των ανθρώπων που κατηγορούνται μέχρι τώρα οι ομάδες αυτές είναι οι: Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλιούπολη, Εθνικός Αστέρας, Διαγόρας Ρόδου, Αετός Σκύδρας και Καλαμάτα.
 
Οι ποινές προβλέπουν από πρόστιμο μέχρι και υποβιβασμό στην επόμενη κατηγορία. Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς πιθανότατα να βασιστούν στο άρθρο 21 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ για δωροδοκία και για στοίχημα και στο άρθρο 26 για δυσφήμηση του αθλήματος. Σύμφωνα με το πρώτο και σε περίπτωση που η ομάδα κριθεί υπαίτια από την “δράση” του παράγοντα η ποινή που προβλέπεται είναι υποβιβασμός στην αμέσως επόμενη κατηγορία και πρόστιμο 300.000 ευρώ, με το διάστημα παραγραφής να ορίζετε στα 3 χρόνια. Σε περίπτωση δε που μία ομάδα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τότε θα γνωρίσει και τον αποκλεισμό από αυτές.
 
Υποβιβασμός προβλέπεται και σύμφωνα με το άρθρο 26, ωστόσο το διάστημα παραγραφής σε αυτή την περίπτωση είναι ένας μήνας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item