Απλά ράμματα (;;;) ή ένας κομμένος τένοντας;;; Άλλο ένα ιατρικό λάθος που κοστίζει!

Γεια σας   είμαι φοιτητής   στην Αθήνα και θα ήθελα να καταγγείλω   την αθλία   συμπεριφορά   και   αντιμετώπιση από το νοσοκομείο Γεννήματα...

Γεια σας  είμαι φοιτητής  στην Αθήνα και θα ήθελα να καταγγείλω  την αθλία  συμπεριφορά  και  αντιμετώπιση από το νοσοκομείο Γεννήματα καθώς και το ιατρικό λάθος του ανθρώπου που θέλει να λέγεται γιατρός.
Στις  21/2 έκοψα το χέρι μου με γυάλινο μπουκάλι κάτω στον αντίχειρα . Πήγα κατευθείαν με ταξί στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ στα επείγοντα περιστατικά το τραύμα ήταν βαθύ και μπαίνω στα επείγοντα με μια σακούλα αίμα κάτω από το χέρι μου. Εκεί ΥΠΗΡΧΑΝ 3 ΙΑΤΡΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ 3 ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ‘’ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΑΝΕΙ ΑΙΜΑ’’ έτσι λοιπόν σηκώνεται ένας μισοκοιμισμένος κύριος και μας λέει για ηρεμήστε και βγάλε τη σακούλα από το χέρι αφού το κοιτάζει για περίπου 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ μου λέει πήγαινε απέναντι να στο ράψουν.
Μόλις  πήγα απέναντι ήταν ένας άλλος κύριος που αφού το κοίταξε για να δει αν είχε μείνει γυαλί μέσα έραψε το τραύμα. Μια εβδομάδα αργότερα  αφού έκοψα τα ράμματα σε άλλο νοσοκομείο λέω στον γιατρό ‘’ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ; "ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ" "ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ" πήγαινε στο ΚΑΤ μάλλον έχεις κόψει τον τένοντα. Έτσι και έκανα αφού πήγα εκεί και με είδε ο ειδικός χειρουργός μου είπε πως έχω κόψει τον τένοντα και το χέρι μου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΙΝ ΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Ο ΤΕΝΟΝΤΑΣ. Αφού είχαν περάσει τόσες μέρες τα χείλη του τένοντα είχαν αποκλίνει και έτσι το χειρουργείο που έκανα την επομένη μέρα ήταν παρά πολύ δύσκολο . Μόλις  τέλειωσα την επομένη μέρα το χειρουργείο ο γιατρός μου είπε ότι ήταν πολύ δύσκολο και αφού μου έβαλε γύψο μου λέει ότι θα χρειαστώ παρά πολλές φυσιοθεραπείες για να ξανακουνηθεί το χέρι  μου. Να μην τα πολυλογώ μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, συνεχείς επισκέψεις στο νοσοκομείο ,αναμονή σε τεράστιες ουρές και έχοντας κάνει 20 φυσιοθεραπείες το χέρι μου ακόμα να κουνηθεί. Υπάρχει και η πιθανότητα να ξανακάνω χειρουργείο ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΨΕΙ.
Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΙΑΡΤΟΥ για ιατρική αμέλεια καθώς όσοι γνωρίζουν από ιατρική μου είπαν ότι είναι τρομερή αμέλεια και ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΧΕΡΙ Μ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ. Αν κάποιος γνωρίζει τη νομική διαδικασία ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση ας με ενημερώσει στο kvazar21@hotmail.com

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Επαθα ΑΚΡΙΒΩΣτο ίδιο με "γιατρό" στο Λαϊκό. Θα κινηθώ και εγώ νομικά..πάρε τηλέφωνο ένα γνωστό δικηγόρο και πήγαινε να πάρεις γνωμάτευση αυτών που σε πρωτοειδαν ,με ονόματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item