“Ξεκινάει άμεσα η εξόρυξη χρυσού στη βόρεια Ελλάδα”

Βέβαιη ότι θα εξασφαλίσει άμεσα τις δύο περιβαλλοντικές άδειες δηλώνει η καναδική εταιρεία European Goldfield, μητρικής της εταιρίας Ελληνικ...

Βέβαιη ότι θα εξασφαλίσει άμεσα τις δύο περιβαλλοντικές άδειες δηλώνει η καναδική εταιρεία European Goldfield, μητρικής της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός

Ο εκτελεστικός Πρόεδρος της καναδικής εταιρίας πολύτιμων μετάλλων,Μάρτιν Κόνινγκ, έκανε αυτή τη δήλωση σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.μετά από δημοσιεύματα ότι οι εγκρίσεις μπορεί να καθυστερήσουν.
Η δήλωση είχεως αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής της μετοχής της εταιρίας λίγο πριν από το κλείσιμο της χθεσινής συνεδρίασης στο καναδικό χρηματιστήριο. 
Την ίδια ώρα οι τιμές του πολύτιμου μετάλλου σημειώνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η τιμή του χρυσού, άμεσης παράδοσης, είναι στα 1.428,50 δολάρια η ουγγιά, ενώ χθες έφτασε στο ιστορικό υψηλό των 1.434,93 δολαρίων.
Στο συμβόλαιο παράδοσης Απριλίου η τιμή είναι στα 1.428,90 δολάρια, πολύ κοντά στο επίπεδο-ρεκόρ των 1.435,90 δολαρίων στο οποίο έκλεισε την χθες.
Εκτός από τον χρυσό, μεγάλα κέρδη σημειώνει και το ασήμι. Νωρίτερα έφτασε έως τα 34,74 δολάρια η ουγγιά, υψηλότερο επίπεδο από το 1980. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item