Ο «αδίστακτος και καιροσκόπος» Bill Gates...ΔΕΙΤΕ: Με τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς

Ένα διαφορετικό και απροσδόκητο πορτραίτο του Bill Gates σκιαγραφεί ο πρώην συνεργάτης του και συνιδρυτής της Microsoft Paul Allen περιγράφο...

Ο «αδίστακτος και καιροσκόπος» Bill Gates
Ένα διαφορετικό και απροσδόκητο πορτραίτο του Bill Gates σκιαγραφεί ο πρώην συνεργάτης του και συνιδρυτής της Microsoft Paul Allen περιγράφοντας έναν άνθρωπο αδίστακτο και καιροσκόπο. Φίλοι από τα σχολικά χρόνια, η σχέση των Gates και Allen χαρακτηριζόταν τουλάχιστον εγκάρδια μέχρι τη στιγμή που το γυαλί όχι απλά ράγισε αλλά έσπασε σε χίλια κομμάτια. 

Στο βιβλίο «Idea Man: A Memoir by the Co-founder of Microsoft» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου, ο Allen υποστηρίζει πως από το ξεκίνημα της πορείας της Microsoft ο Bill Gates ενδιαφερόταν και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κινηθεί σε βάρος του στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας, ενώ δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί, για να τον ρίξει, ακόμα και το διάστημα κατά το οποίο ο Allen έδινε μάχη με τον καρκίνο. 

Κρίνοντας από τα αποσπάσματά που έχουν ήδη δημοσιευτεί, το βιβλίο αναμένεται να προκαλέσει σάλο και «εμφύλιο» στην εταιρεία-Κολοσσό. 

Ο Allen ισχυρίζεται πως δεν ήταν ο Gates αυτός που κατέβαζε όλες τις ιδέες για τη Microsoft αλλά αντίθετα μεγάλο μέρος των σχεδίων και των προϊόντων ήταν δικές του σκέψεις. 

Έπειτα από πολλές μηχανορραφίες και έντονοι παρασκήνιο που είχαν στόχο τον εξοβελισμό του από την εταιρεία, ο Allen πήρε την απόφαση να την εγκαταλείψει. 

Δείτε τις φωτογραφίες

ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item