Τριήμερος αποκλεισμός του ΤΕΙΘ

Το έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό πραγματοποιεί από σήμερα...  τριήμερο αποκλεισμό του κτιρίου του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των κινητοπ...

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/TEI_Thessalonikis1-425x288.jpgΤο έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό πραγματοποιεί από σήμερα... τριήμερο αποκλεισμό του κτιρίου του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους από την αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς μέχρι σήμερα.


Ο Σύλλογος έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού του ΤΕΙΘ βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα σε επίσχεση εργασίας, εν μέσω εξεταστικής περιόδου, ενώ από σήμερα ξεκινά νέες κινητοποιήσεις.

Αύριο θα συμμετέχει σε κοινή συνεδρίαση με τους Συλλόγους των μόνιμων εκπαιδευτικών, ενώ την Παρασκευή θα συμμετάσχει στην πανελλαδική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας, μαζί με τους έκτακτους του προεδρικού διατάγματος 407, όπου θα διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές στα ακαδημαϊκά ιδρύματα και για το εργασιακό τους καθεστώς.ΠΗΓΗ :newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item