Άνοιξε το Χιονοδρομικό στον Παρνασσό

Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού άνοιξε με τον αναβατήρα Αίολο. Παρόλο το γεγονός ότι το χιόνι είναι οριακό... καταβάλλονται προσπάθειες από...

Άνοιξε το Χιονοδρομικό στον ΠαρνασσόΤο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού άνοιξε με τον αναβατήρα Αίολο. Παρόλο το γεγονός ότι το χιόνι είναι οριακό...καταβάλλονται προσπάθειες από το προσωπικό του χιονοδρομικού για να δοθούν για χιονοδρομία οι πίστες του Βάκχου, Περικλή και Ηρακλή από δεξιά για αύριο Σάββατο.
Να σημειωθεί ότι η έκπτωση 50% στην ημερήσια κάρτα θα ισχύσει και αύριο.
Από εκεί και πέρα, σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας για τα χιονοδρομικά κέντρα στα 3-5 Πηγάδια και το Πηλίο. Το Σάββατο ανοίγει το χιονοδρομικό Καλαβρύτων, όμως είναι ακόμη γνωστό αν θα δοθούν κάποιες πίστες σε λειτουργία.
Η Κυριακή εκτιμάται ότι θα είναι μια καλή μέρα για χιονοδρομία για τα χιονοδρομικά της Κεντρικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.


ΠΗΓΗ :newsday.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item