Εντοπίστηκε γιάφκα τρομοκρατών στη Ν.Σμύρνη - 4 Συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία(Συνεχής Ενημέρωση) Η γιάφκα των δολοφόνων του Σωκράτη Γκιόλια? UPDATE

- Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές προκύπτουν πρόσωπα και ευρήματα και για τη Σέχτα Επαναστατών και για τη Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς - Στη ...


ΦΩΤΟ EUROKINISSI

- Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές προκύπτουν πρόσωπα και ευρήματα και για τη Σέχτα Επαναστατών και για τη Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς
- Στη γιάφκα-γκαράζ στη Ν.Σμύρνη βρέθηκε βαρύς οπλισμός που εμφανιζόταν σε προκήρυξη
- Έχουν γίνει ήδη 4 συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική και δεκάδες προσαγωγές από τα Εξάρχεια
- Ανάμεσα στους συλληφθέντες ο καταζητούμενος ληστής με τα μαύρα σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική

- Αντιτρομοκρατική : Ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα τη Δευτέρα στην επέτειο του θανάτου του Α.Γρηγορόπουλου
- Kαι δεύτερη γιάφκα με όπλα,στον Πειραιά αυτή τη φορά Δεν έχει γίνει ακόμα επισήμως γνωστό το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης της οποίας η γιάφκα και ο οπλισμός ανακαλύφτηκε πριν από λίγο σε υπόγειο γκαράζ διόροφου κτίσματος στην οδό Καισαρείας στη Ν.Σμύρνη, όμως οι πρώτες διαρροέςαπό την αστυνομία κάνουν λόγο για διασύνδεση τόσο της Σέχτας Επαναστατών όσο και για τη Συνωμοσία πυρήνων της Φωτιάς.
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς ερευνάται εξονυχιστικά στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών όπου μεταφέρθηκε ο οπλισμός που βρέθηκε σε γκαράζ στη Ν.Σμύρνη επί της οδού Καισαρείας όπως και ο ρόλος των 4 συλληφθέντων,οι 2 από τους οποίους ήταν ένοπλοι..Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε οι αστυνομικοί ψάχνουν εαν ο οπλισμός που βρέθηκε είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του αξιωματικού της αντιτρομοκρατικής Ν.Σάββα τον Ιούνιο του 2008 αλλά και στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Όπως διαρρέεται από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο εικονοζόμενος Γρηγόρης Τσιρώνης,ο οποίος καταζητείτο ως ο ληστής με τα μαύρα.Ο καταζητούμενος Γρ. Τσιρώνης. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο καταζητούμενος Γρ. Τσιρώνης. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές κατά δεκάδες γίνονται αυτή τη στιγμή προσαγωγές ατόμων που κινούνται στο χώρο των Εξαρχείων ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό πως τα όπλα που βρέθηκαν στο γκαράζ στη Ν.Σμύρνη απεικονίζονταν στη προκήρυξη της οργάνωσης που είχε σταλεί στα ΝΕΑ,μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Μάλιστα οι αστυνομικοί προετοιμάζουν πολύ προσεκτικά έρευνα σε διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο, επί της οδού Καισαρείας διότι φοβούνται μήπως είναι παγιδευμένη με εκρηκτικά η είσοδος ενώ αφήνουν να εννοηθεί πως βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό δεύτερης γιάφκας μακριά από τη Ν.Σμύρνη.Την ίδια ώρα κλιμάκια αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής ξεκίνησαν,μετά από πληροφορίες,έρευνες στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε μία ακόμα περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.


Ώρα 19.55 βρέθηκε από άντρες της αντιτρομοκρατικής και δεύτερη γιάφκα με όπλα,στον Πειραιά αυτή τη φορά και πρώτα θα ψάξουν για τυχόν βιολογικό υλικό και μετά θα μεταφέρουν τα όπλα στα εργαστήρια για ελέγχους.


ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΠΗΓΗ :newsit.gr


Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item