Σαμαράς: «Πρωτοφανής ολική επαναφορά»

Στις δηλώσεις για την αποτίμηση του αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκρινε ότι ...

Στις δηλώσεις για την αποτίμηση του αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκρινε ότι ο λαός «αποδοκίμασε την πολιτική του μνημονίου και το ΠΑΣΟΚ που πέρυσι τον ξεγέλασε και φέτος τον εκβίασε». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι οι πολίτες, με την ψήφο και την αποχή τους, δεν έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ λευκή επιταγή.
 

«Η Νέα Δημοκρατία προηγείται στην πλειοψηφία των περιφερειών και των δήμων, ενώ πριν από ένα χρόνο προηγούνταν μόλις σε έξι. Το μήνυμα θα ολοκληρωθεί στο δεύτερο γύρο, την επόμενη Κυριακή», είπε ο κ. Σαμαράς και συνέχισε στέλνοντας ένα μήνυμα και στο εσωκομματικό μέτωπο, λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία «κατάφερε να εκμηδενίσει τη διαφορά της με το ΠΑΣΟΚ, μόλις ένα χρόνο μετά τη μεγάλη ήττα του 2009. Ποτέ κόμμα μετά από μια τέτοια ήττα δεν έχει καταφέρει τέτοιας κλίμακας ολική επαναφορά, σε διάστημα ενός χρόνου. Τα ποσοστά της έμοιαζαν αδιανόητα για πολλούς πριν από δυο μήνες, ακόμη και πριν από μερικές μέρες».

«Το αίτημα του λαού είναι αλλαγή πολιτικής. Η αναγεννημένη Νέα Δημοκρατία, μέσα από αντίξοες συνθήκες πέτυχε τος στόχους της. Προσφέρουμε εναλλακτική προοπτική και ελπίδα», κατέληξε.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item